24. marts 2017
Profil info
E-mail:
Password:
Husk mig
Funktioner

Velkommen til EnerGiLidtEkstra.dk

09. December 2015 - Vinderen blev Kunderservice Vest
Der var tæt kamp om den eftertragtede førsteplads EnerGiLidtEkstra. I sidste ende blev det de 14 deltagere fra Kunderservice Vest der kunne løfte pokalen højt p Bella Sky. I vil alle modtage et sidste nyhedsbrev med jeres body-age resultat + ny pointmålsætning og lidt statistik fra kampagnen i denne uge.

05. December 2015 - Så er der kun få timer til vi kårer vinderne på Bella Sky...
Udover hovedpræmien har vi også et par kategori-vindere, som naturligvis også vil blive belønnet for deres indsats. Vi ses kl. 16.

01. December 2015 - Sluttesten er overstået.. nu finder vi regnemaskinen frem og så ses vi på fredag!
Ja, alle test er afholdt - selv den digitale er lukket ned. På fredag kårer vi vinderne - hvem mon løber med titlen? Du vil naturligvis også modtage et nyhedsbrev med dit personlige resultat når vinderne er kåret på fredag.

25. November 2015 - Vi helbredstester og helbredstester...
Du har netop modtaget et nyhedsbrev med information om den digitale helbredstest, som du kan bruge, hvis ikke du har mulighed for at møde op til den afsluttende fysiske test. Læs brevet og tag testen inden søndag d. 30.11.2014. Så glæder vi os til at gøre resultatet op - og præsentere vinderne d. 5. december i København.

21. November 2014 - Videnskaben og Eskild Ebbesen beviser, at man sagtens kan holde sin krop "ung"
Her er lidt inspiration til hvorfor det er en god ide at holde energi-niveauet højt - også efter denne kampagne. Læs hvordan Eskild overrasker forskere fra Københavns Universitet lige her

20. November 2014 - De første slut-test er gennemført og der er fine resultater!
Det er imponerende så committede i er til denne kampagne, når vi samtidig oplever hvor travlt i har med alle de vigtige arbejdsopgaver. Over 60% af jer, har booket tid til den afsluttende test, vi ligger sammenlagt på over 80% i indrapporteringsprocent og over 80% af alle ansatte er som udgangspunkt tilmeldt kampagnen. Så lad os hænge i til og med søndag + få sluttesten i skabet, så vi fredag d. 5/12 både kan kåre vindere og ha' et brag af en bison-fest :-)

18. November 2014 - Slutspurten er i gang - og i morgen slut-tester vi de første på Grønningen
Vi går nogle spændende dage i møde. Kan vi måle forbedringer? Er i blevet yngre? Der har desuden været en række spørgsmål til den digitale afslutningstest. De af jer, der skal testes vha. digitalt spørgeskema, vil få adgang til dette i næste uge. Mere info i næste nyhedsbrev. Fortsat god slutspurt :-)

14. November 2014 - Så gør vi klar til slutspurten! Er du klar til at gi' den 110% gas?
Vi har fundet vinderen af sidste uges udfordring og der er ny konkurrence i den sidste uge af kampagnen. HUSK nu at booke din afsluttende helbredstest. Det kan blive afgørende for, om du og dit hold løfter trofæet højt d. 5 december!

6. November 2014 - Så er der åbnet for booking af den afsluttende helbredstest...
Log ind og klik på "Vælg testtid" i menuen til venstre og vær sikker på, at få den test-tid der passer dig bedst.

5. November 2014 - Så er der fundet vindere af motions-ugen - og der er NYE regler for ugekonkurrencer!
Vi har modtaget kritik - og har lyttet. Tjek det seneste nyhedsbrev for mere info.

3. November 2014 - HUSK - det at i morgen er sidste frist for at optjene motionspoint til ugens konkurrence...
Derudover er det værd at bemærke, at pointene skal være indrapporteret senest onsdag kl. 16, hvis dit Team skal være med i kampen om bøgerne fra Eskild Ebbesen. Status indtil videre er, at vi i denne uge har indrapporteret 20.917 minutters motion, svarende til næsten 350 timer eller 14,5 døgn! Så der er gang i løbeskoene derude. FEDT!

28. Oktober 2014 - Så er vinderen kåret - Tjek Nyhedsbrevet - og gå efter den fantastiske præmie til vinderen af denne uges konkurrence!
Vi er halvvejs gennem kampagnen - og det er nu det begynder at blive svært. Så gør hvad du kan for at holde dig selv og dine kolleger ved ilden. I denne uge fokuserer vi på motion - så fokusér på at få nogle motionspoint på kontoen og gi' lidt ekstra.. bare lidt :-)

28. Oktober 2014 - Nyhedsbrev med kåring af vinder og ny konkurrence kommer senere i dag
Vi har fundet en vinder af sidste uges udfordring - og er blot blevet lidt forsinket. Men der kommer nyt i aften.

24. Oktober 2014 - Så er det weekend - og ofte tid til .. hmnn snacks?
Nej vel - vi er ved at afslutte uge 3 - ugen der har fokus på at undgå minuspoint. Derfor er det spændende om du og dit Team bliver det team der mandag kl. 16 har indrapporteret FÆRREST minuspoint i hele uge 3. Vi kårer vinderen + åbner ny konkurrence i mandagens nyhedsbrev. Rigtig god OG SUND weekend!

20. Oktober 2014 - Vi har taget hul på uge 3 - UDEN MINUSPOINT!
Husk at ugekonkurrencen i denne uge handler om at undgå minuspoint - Så bliver det dit Team der indrapporterer mindst minus fra mandag til og med søndag? Vi holder øje. Ha' en fantastisk uge!

16. Oktober 2014 - Team Økonomiafdelingen løber med de Olympiske Polo'er - TILLYKKE
Det var tæt - og der var kamp til stregen. Men med 100% indrapportering af Team Økonomiafdelingen, var der i sidste ende ingen tvivl. Teamet har nu fået en plads i vores Healthy Hall of Fame og alle holddeltagerne kan bestille en polo i deres egen størrelse. Vi har allerede skudt næste konkurrence i gang - så tjek nyhedsbrevet og gør klar til næste uge uden minuspoint. Vi starter mandag!

15. Oktober 2014 - I aften kommer nyhedsbrevet hvor vi kårer vinderne af første konkurrence
Hvem mon indrapporterede flittigst i sidste uge? Og hvad er næste udfordring. Læs med i aften og læs også om nye sunde tiltag her på siden. 

11. Oktober 2014 - Økonomiafdelingen fører snævert inden slutspurten
Det er tæt i toppen af ugens konkurrence om olympiske polo'er. Som du ved, gælder det om at være det Team der misser færrest rapporter i denne uge. Økonomiafdelingen er pt. oppe på 90% rapportering, tæt forfulgt af Autoskade Næstved og Kundeservice Vest. Mandagens indrapportering bliver afgørende i forhold til at få indrapporteret, og få den første plads i vores Healthy Hall of Fame!

10. Oktober 2014 - Bliver det dit Team der vinder den olympiske polo?
Husk! at vi denne uge dyster om hvilket team der misser færrest indrapporteringer fra mandag 6. oktober til og med søndag 12. oktober. Der skal være indrapporteret inden mandag kl. 16 hvor vi udpeger vinderen.

07. Oktober 2014 - Husk at følg vores bloggere her på siden.
Glem ikke, at vi har et par ildsjæle der deler historier, oplevelser og tips via deres blog her på siden. Log ind og følg dem. Desuden er det slet ikke for sent, hvis du selv går med en lille blogger i maven og gerne vil dele dine tanker. Bare skriv til os på support@energilidtekstra.dk, så tager vi en snak om det.

06. Oktober 2014 - Holdsammenlægning + Nye holdnavne?
Et nyt stærkt hold har set dagens lys. Det drejer sig om fusionen mellem "Salg Sjælland", "Taksatorer", "Agenter Sjælland" og "Salg Jylland". Disse hold er blevet til Team "SalgsAgenter". Derudover har "Forretningsudvikling og IT" og "Direktionssekretariatet" slået pjalterne sammen. Årsagen til disse sammenlægninger er, at en række Teams var for små til at være for sig selv. Nu er alle Teams på plads og det næste spørgsmål der rejser sig er: Hvad med at få et bedre Team-navn? Tal med dine holdkammerater og få et nyt navn - Hvad skal dit vinderteam hedde? Send navnet til os på support@energilidtekstra.dk

06. Oktober 2014 - Så er denne uges konkurrence skudt i gang - 100% Indrapportering!
Ja, nu skruer vi op for blusset og gir' lidt ekstra. Det Team der indrapporterer flittigst denne uge, til og med søndag, vinder en unik Olympisk Polo t-shirt til alle holdets deltagere. Der er noget at kæmpe for - så hold snuden i sporet og få rapporterne i hus!

03. Oktober 2014 - Tjek Nyhedsbrevet og VIND en Olympisk Polo
Sørg for at få læst nyhedsbrevet der er sendt ud i dag, så du og dit Team har mulighed for at vinde den første ugekonkurrence og Olympiske præmie.

02. Oktober 2014 - Skal du på ferie? Download et Ferieskema
Når du logger ind, kan du nu klikke på menupunktet "Downloads" og finde forskelligt kampagnemateriale - herunder det ferieskema som du skal bruge hvis du tager på efterårsferie. Du kan også downloade en familieudfordring, hvis du vil dyste med resten af din familie.

01. Oktober 2014 - Så har vi Bloggere på siden
Alt imens vi alle knokler for at hente de sunde point - så er Birgit og Ulrik startet op som bloggere. Du finder mere information om dem under menupunktet "Bloggere". God læselyst!

30. September 2015 - Så er kontoret i Århus i gang med at blive testet!
Mens de første rapporter strømmer ind her på siden, er vi i fuld gang med at helbredsteste i Århus. Wauw en god stemning og en fantastisk holdånd. Der er ingen tvivl om, at Århus er klar til kamp. Watch out Næstved og København!

30. September 2015 - SÅ KAN DER INDRAPPORTERES!
Log ind og giv os din første rapport i efterårets sundeste udfordring. Så er vi for alvor i gang!

29. September 2015 - Det er MANDAG og startskuddet har lydt! Vi tæller point fra i dag - og indrapporterer fra i morgen
Ja, man kan først indrapportere for mandag, når det er blevet tirsdag og 3 dage frem. Hvis du mangler en kopi af pointsystemet, så kan du downloade det her

28. September 2015 - Så har de første 71 deltagere modtaget deres personlige pointmålsætning via e-mail
Derudover har alle der har ønsket digital helbredstest modtaget vejledning i dette, ligeledes pr. e-mail. Så mangler vi blot at få Helbredstestet alle i Århus - og det sker tirsdag i den kommende uge! Herefter er ALLE klar til start! Vi glæder os.

26. September 2015 - (Opdateret 16:30) Vi arbejder netop nu på beregninger af jeres personlige pointmålsætninger
Pointmålsætningerne vil blive sendt til den e-mail adresse du har valgt som brugernavn i kampagnen. Vi udsender målingerne så snart de er klar - og selvfølgelig inden kampagnestart mandag.

25. September 2015 - Selv Allan Frausing er tilmeldt - så nu er ALLE parader nede!
I vores tid på Grønningen, både under kick-off og disse 2 testdage, har vi gjort alt for at få alle med. Allan har haft alle parader oppe, men i dag kl. 13.34 overgav han sig er nu tilmeldt og klar til at tage kampen op mod alle jer andre. Så hvis Allan er med, så skal du som endnu ikke er tilmeldt, selvfølgelig også melde dig til! Let's Go!

25. September 2015 - Vi er 91 tilmeldte - og vi SKAL over 100. Kan du hjælpe?
Det er rigtig flot, at så mange af jer har tilmeldt jer kampagnen og booket start test. Vi knokler på livet løs i testlokalerne og slutter i dag på Grønningen og gør klar til Århus på tirsdag. MEN - hvis du kan prikke til de af dine kolleger, som endnu ikke er tilmeldt og fortælle dem, at de SAGTENS kan melde sig til og blot blive DIGITALT testet (spørgeskema) i stedet for FYSISK testet - så kunne vi måske komme op over 100 deltagere. Så hjælp os alt hvad du kan...

24. September 2014 - Vi er halvvejs på Grønningen - og der er fortsat masser af plads til at flere kan være med
Vi havde en fantastisk dag med højt humør og god gejst på Grønningen hvor næsten 30 deltagere blev testet af Eskild, Maria og Jesper. Det er fedt at i møder op med så godt humør og stort gå-på-mod. Vi glæder os til kampagnen - og håber at alle jer der allerede er tilmeldt, kan få de sidste af jeres kolleger med på kampagnen. Jo flere vi er - desto sjovere og lettere bliver det for dig at holde motivationen hele vejen til mål!

23. September 2014 - Så er vi i gang med det første Helbredstest i Næstved
Efter en rigtig fin velkomst i Næstved med flag og dejlig kaffe, er Eskild Ebbesen og Jesper Nyholm nu gået i gang med at teste helbred hos de tilmeldte fra Næstved. God stemning og masser af energi!

19. September 2014 - Gik du glip af Kick-Off i onsdags? Se med her
Du kan se, eller gense, hele Kick-Off arrangementet her.

19. September 2014 - Sådan tilmelder du dig
Du skal først logge ind og oprette din profil før du kan bruge din egen emailadresse og kode til at logge ind med.
 
Gør følgende:

  • Log ind her på siden med det brugernavn og password der står i brochuren du har modtaget.
  • Klik på "Opret personlig profil"
  • Gennemfør profiloprettelsen - og så kan du logge ind med din egen e-mailadresse + valgt password og booke din tid til Helbredstest.

18. September 2014 - Du kan sagtens deltage i kampagnen selvom du ikke kan, eller vil, helbredstestes!
Det er naturligvis rigtig ærgerligt hvis du ikke kan blive testet rigtigt - men du kan sagtens være med i kampagnen alligevel. Alle tilmeldte der IKKE booker en helbredstest i Næstved d. 23 eller København d. 24-25 eller Århus d. 30 september, bliver tilbudt at gennemføre en digital helbredstest bestående af et fyldestgørende spørgeskema.

17. September 2014 - Vi har åbnet for tilmelding
Så er det nu du kan melde dig til efterårets sundeste udfordring. Du har modtaget information om hvordan du logger ind her på siden og opretter din egen personlige profil samt booker din egen helbredstest. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte kampagneteamet på mail: support@energilidtekstra.dk.

Vi glæder os til et sundt og udfordrende efterår sammen med dig og dine kolleger!

/Kampagneteamet